Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز،  محسن مرادی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  با تشریح توانمندی‌ها و برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در رویداد ملی گام دوم گفت: از مهمترین اهداف برگزاری رویداد گام دوم معرفی دانشگاه آزاد اسلامی به جامعه است و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد با وجود ظرفیت‌هایی بی‌نظیر و بی‌بدیل زیادی که دارد درصدد معرفی این توانمندی به دانشگاهیان و جامعه و صنعت است تا با حضور مؤثر و منظم در رویداد گام دوم دانشگاه باعث اثربخشی مضاعف در فضای اجتماعی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد برنامه‌ریزی لازم را با تشکیل کمیته‌های تخصصی گروه‌ها و هسته‌های پژوهشی، اطلاع‌رسانی و تولید محتوا، استارت‌آپ ویکند، رویداد فناروانه، پشتیبان و جذب حامیان ذیل دبیرخانه ستاد و کارگروه واحدی از چهار ماه پیش آغاز کرده و در این راستا دبیرخانه کارگروه واحدی با برگزاری ۱۶ جلسه و برگزاری جلسات مختلف تعاملی با مؤسسات و سازمان‌ها و صنایع مختلف برای حضور و حمایت از رویدادهای این واحد دانشگاهی برای اطلاع‌رسانی‌های لازم در حوزه‌های اصلی رویداد یعنی گروه‌ها، هسته‌های پژوهشی، زیرساخت، ایده‌ها، هسته‌های فناور و شرکت‌های فناور و خلاق در داخل و خارج از دانشگاه داشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با یادآوری برگزاری ۱۲ رویداد فناورانه در این واحد دانشگاهی گفت: واحد مشهد با برگزاری ۱۲ رویداد فناورانه(ازجمله جشنواره ۱۰۰۰ ایده) با عنوان‌های استارت‌آپ ویکند، چالش فناوری، ایده‌آرا و رویداد صنایع خلاق در حوزه‌ها، محورهای تخصصی کشاورزی، صنایع غذایی و تبدیلی، دارو، تجهیزات پزشکی و فراسودمند، مدیریت و بهینه‌سازی مصرف انرژی، محصولات شیمیایی، ماشین‌آلات و تجهیزات فناورانه، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال، صنایع خلاق و فرهنگی هنری و گردشگری، فناوری آب و محیط‌زیست و نساجی، چرم و فناوری‌های مرتبط شاهد ثبت‌نام بیش از ۳۷۹ ایده و طرح فناورانه در این رویدادها از استان‌های مختلف بود که این موضوع نیز شاهدی بر توانمندی‌های این واحد دانشگاهی است که دستاوردی مهم تلقی می‌شود.

مرادی اضافه کرد: تاکنون حدود ۱۶۰ ایده، شرکت و هسته فناور از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در سامانه رویداد ملی گام دوم دانشگاه ثبت شده و بر این اساس ۲۱ هسته فناور فعال، ۲۵ شرکت فناور و خلاق، ۳۸ ایده فناور از جشنواره ۱۰۰۰ ایده، ۱۷ ایده از بخش صنایع خلاق، ۱۱ ایده فناور از بخش علوم پزشکی و ۶ ایده منتخب از بخش دانش‌آموزی شناسایی و به رویداد ملی گام دوم معرفی شده‌اند.


آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برای تحقق شعار سال

وی با تأکید بر ضرورت تحقق شعار سال با عنوان «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد با برگزاری جلسات هم‌اندیشی، برگزاری بیش از ۲۰ وبینار و کارگاه‌های آموزشی، تولیدی با بیش از ۱۰ محتوای آموزشی و تبلیغاتی و هشت نشست تخصصی برای معرفی تجهیزات، امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خود به صنایع و مراکز مختلف دولتی و غیردولتی و عقد تفاهم‌نامه‌های همکاری با این مراکز و مؤسسات حامیان زیادی جذب کرده به‌طوری‌که شرکت‌های صنعتی و مؤسسات از طرح‌های فناورانه ارائه‌شده در راستای رویداد گام دوم حمایت و آمادگی لازم برای عقد قرارداد برای اجرایی شدن این ایده‌ها را اعلام کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ادامه داد: برای استفاده بهینه از سخت‌افزارها و تجهیزات موجود با تشکیل هسته‌ها و گروه‌های پژوهشی و فناورانه در راستای استفاده بالفعل از این تجهیزات برنامه‌ریزی‌های لازم انجام پذیرفت که این دستاورد بسیار مهمی در برگزاری هرچه باشکوه‌تر رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در سال مزین به «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین است.

انتهای پیام/ 

زهرا سلیمانی کد خبر: 1139481 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد رویداد ملی گام دوم رویداد گام دوم گروه ها هسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۴۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی

امیرشنوا دبیر اجرایی رویداد ملی چادرو گفت: ۷۰ طرح و ایده فناورانه به دبیرخانه این رویداد از استان‌های مختلف کشور ارسال شد که در مرحله‌ی اول ۳۵ طرح برای ارزیابی انتخاب شدند.

افزود: در نهایت پس از ارزیابی‌های فنی ۱۰ ایده نوآور برگزیده شدند که در مراسم اختتامیه رویداد از آنها تجلیل و در این بین ۳ ایده برتر هم معرفی شد.

وی هدف از برگزاری این رویداد را جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه عنوان کرد و افزود: ۱۰ ایده برتر رویداد زنجیره ارزش فولاد از اکتشاف معدن تا محصول نهایی در بخش‌های انرژی، آب، محیط زیست، هوشمندسازی و تحول دیجیتال را شامل می‌شدند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری هم در ارتباط ویدئو کنفرانسی در این رویداد با بیان اینکه هم اکنون سهم شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد دانش‌بنیان کشور حدود ۲.۷ درصد در تولید ناخالص ملی است، گفت: بر اساس هدف‌گذاری اعلام شده طبق قانون و در قالب برنامه هفتم توسعه، سهم اقتصاد دانش بنیان باید به ۷ درصد در تولید ناخالص ملی برسد. 

خیاطیان افزود: سیاست ما حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است و هم اکنون تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به حدود ۱۰ هزار شرکت رسیده که حدود ۳۰۰ هزار نفر در این شرکت‌ها مشغول به کار هستند.

وی اظهار داشت: شرکت‌های بزرگ صنعتی معدنی، چون چادرملو، فولاد مبارکه، شرکت پتروشیمی و صنایع بزرگ مواد غذایی باید برای رسیدن به سهم هفت درصدی شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد کشور ورود کرده و از این شرکت‌ها حمایت کنند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ادامه داد: رویکرد ما این است که شرکت‌های بزرگ، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق شرکت‌های دانش بنیان تامین کنند.

رئیس هیات مدیره سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) هم گفت: برای کم کردن فاصله فناوری کشورمان با کشور‌های پیشرفته آن هم در شرایط تحریم باید از توان دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم.

موثقی نیا افزود: در رویداد چادرو تعداد قابل توجهی طرح و ایده ارائه شده، اما برای دست یافتن به رشد ۱۳ درصدی معدن در برنامه هفتم توسعه باید تلاش‌های بیشتری در این حوزه صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو هم از بومی سازی قطعات و مواد اولیه این شرکت با همکاری مراکز و شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و افزود: تعداد هزار و ۴۶۳ قلم قطعات یدکی و مواد اولیه در سال گذشته با صرفه جویی ارزی ۴۷ میلیون یورو با بهره گیری از توان بومی و دانش بنیان انجام شده است.

طاهرزاده تصریح کرد: در راستای حمایت از نخبگان نیز طرح بورسیه صنعتی را در کنکور ۱۴۰۲ اجرا کردیم و تعداد ۶ دانشجوی بورسیه کارشناسی در مجتمع صنعتی چادرملو مشغول به تحصیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان