Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین رضا عباس پور روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: امروز همزمان با ولادت امام سجاد علیه السلام ،اداره مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، از اولین طرح پژوهشی خود تحت عنوان "بررسی الگوهای تربیت اعتقادی، عبادی و اخلاقی در رساله حقوق امام سجاد(ع) با رویکرد روان‌شناختی " رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: این طرح به همت اداره مطالعات فرهنگی و اجتماعی تحت حمایت های این معاونت و با نگرشی تحول گرایانه تدوین و جهت استفاده مخاطبان منتشر شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ادامه داد: در این پژوهش پس از جمع آوری نظرات روانشناسان غرب و شرق در خصوص مفهوم الگوی تربیتی، بازگشتی به رساله حقوق امام سجاد (ع) می شود و با ادله قابل فهم و زبانی استنادی و ساده، ذهن مخاطب را به استخراج پاسخ یک سوال اساسی می کشاند و آن این است که "الگوی تربیت اعتقادی و اخلاقی تضمین‌کننده حیات دنیوی و اخروی واقعی کدام است؟" 

عباس پور گفت: در ادامه این طرح با مقایسه نظرات روانشناسان غربی و شرقی با رساله حقوق امام سجاد (ع) نشان می دهد هر آنچه روانشناسان در دنیای معاصر به دنبال آن در تعریف الگوی مناسب بوده اند از منظر روان شناختی با رساله حقوق امام سجاد (ع) انطباق دارد و در عمل نشان می دهد هر آنچه بشر امروزی در تعریف الگوی مناسب از منظر روان شناختی به دنبال آن می گردد از زبان امام سجاد (ع) مطرح شده است.
وی مطالعه این طرح پژوهشی را به کلیه دانشجویان، جوانان، نوجوانان و والدین چه مسلمان و چه غیر مسلمان توصیه کرد و افزود: مخاطبان این اثر ارزشمند، هر ذهن آگاه و پرسشگری که به دنبال یافتن الگوی اخلاقی و تربیتی و اعتقادی است را در برمی گیرد. 
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ادامه داد: متاسفانه امروزه غرب تلاش های زیادی برای معرفی الگوی تربیتی به نسل جوان انجام داده که هیچگاه، حتی به گفته روانشناسان غربی نتوانسته موفق شود، که در این پژوهش به موشکافی این مباحث با زبانی ساده پرداخته شده است.
عباس پور  از انتصاب دکتر بلوچیان، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی به عنوان سرپرست اداره مطالعات فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد خبر داد و اظهار کرد: اداره مطالعات فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با مدیریت جدید و با نگرشی نوین و تحول گرایانه در راستای مسئولیت فرهنگی اجتماعی خود منطبق با سند ارزشمند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی که برگرفته از منویات مقام معظم رهبری است توجه ویژه ای به تولید محتوای پژوهشی برای دانشجویان، قشر جوان و خانواده ها دارد.
وی از تدوین حداقل ۱۰ طرح پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی و بالغ بر بیست محتوای پژوهشی مروری و تلخیص کتاب، تا تابستان ۱۴۰۱ توسط این اداره خبر داد و افزود: این اداره در اولین گام خود بنا دارد در راستای روحیه تحول گرایانه ، این طرح ها را منتشر و در اختیار عموم به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان و خانواده های آنان قرار دهد.

برچسب‌ها امام سجاد مشهد دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امام سجاد مشهد دانشگاه آزاد اسلامی امام سجاد مشهد دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اداره مطالعات فرهنگی رساله حقوق امام سجاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۱۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک ک با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، به‌صورت نمادین از سند ثبت ملی مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست میراث ناملموس کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای ماده ۱۲ کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث فرهنگی ناملموس با قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مذکور مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه اجرایی آن و ماده ۳ قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب سال ۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی، مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس ثبت گردید.

حسن عربی گفت: این میراث فرهنگی ناملموس به شماره ۲۵۹۱ در تاریخ ۲۵/۱۱/۱۴۰۰ در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است.

لَردِه دوزی مجموعه‌ای از هنرهای دستی، مانند تکه‌دوزی، گل‌دوزی، بخارادوزی، خامه‌دوزی، پولک‌دوزی، قیطان‌دوزی، ساقه‌دوزی، سیاه دوزی، زری‌دوزی و سرمه‌دوزی است. لَردِه به معنای یک سطح صاف است که این فرآیندهای هنری روی آن اجرا می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902640

دیگر خبرها

  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد