Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در آیین گشایش این نمایشگاه با بیان اینکه هر اقدام تحقیقاتی و پژوهشی، پرده‌های جدیدی از علم را برای ما آشکار می‌کند، گفت: اگرچه شیوع کرونا در جهان طی ۲ سال اخیر یک شرّ بوده است ولی پیدایش همین ویروس شرور نیز خود منشأ خیر و برکت و ارتقای دانش بشری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر ناصر سنجر موسوی افزود: خداوند هیچ چیزی، از جمله ویروس کرونا را بیهوده نیافریده است، چرا که حجم عظیمی از دانش بشری بر اثر پیدایش این بیماری عاید ما شده‌است که یقینا در سال‌های آینده نتایج تحقیقات ارزنده ای را که بر روی آن صورت گرفته و یا خواهد گرفت، مشاهده خواهیم کرد.

وی از پژوهش به عنوان یک تلاش منسجم، نظام‌مند و هدف‌دار برای توسعه دانش انسانی یاد کرد و ادامه داد: پژوهشگر کسی است که با استفاده از شیوه‌های علمی، در مسیر کسب اطلاعات جدید و زدودن جهل از روی هسته دانش، برای رسیدن به راه‌حل های جدید برای مسائل اقدام می‌کند.

دکتر موسوی با بیان اینکه پژوهش به مدیریت، انگیزه و پول نیاز دارد اما وجود نیروی انسانی محقق و پژوهشگر، بزرگ‌ترین لازمه این حوزه است، گفت: ما در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌ رضوی، در خارج از مجموعه علوم پزشکی، میلیاردها تومان تجهیزات داریم که بعضی از آنها در استان و حتی کشور کم‌نظیر است، ولی بروندادهای تحقیقاتی ما بسیار کم است و این ناشی از نبود مدیریت درست، نیروی انسانی باانگیزه‌ و گاه کمبود اعتبار است.

معاون پژوهشی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌ رضوی در حاشیه آیین افتتاح این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: در این نمایشگاه غرفه هایی با عناوین مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی، مرکز رشد، قاب گل ماندگار، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشکده پیراپزشکی، کمیته تحقیقات دانشجویی، انجمن پزشکی هوشمند، انجمن پرستاری و مامایی، انجمن پزشکی، تجهیزات پزشکی و نیز غرفه هایی برای عرضه کتاب‌های مورد نیاز تمام رشته‌های علوم پزشکی برپا شده است.

دکتر فریده نامور با بیان اینکه این نمایشگاه به‌ مناسبت هفته پژوهش تدارک دیده شده که تا ۲۵ آذرماه ادامه خواهد داشت، افزود: در آیین پایانی نمایشگاه از پژوهشگران برتر این دانشگاه در استان قدردانی می‌شود.

وی همچنین از برگزاری ۲۲ کارگاه تخصصی حضوری- مجازی در طول مدت برپایی این نمایشگاه خبر داد. 

برچسب‌ها ویروس کرونا تجهیزات پزشکی مشهد دانشگاه آزاد اسلامی پژوهش نمایشگاه مجازی کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تجهیزات پزشکی مشهد ویروس کرونا تجهیزات پزشکی مشهد دانشگاه آزاد اسلامی پژوهش نمایشگاه مجازی کتاب آزاد اسلامی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری